Potrzebny nowy hosting dla forum - do 9 września
25-08-2019, 18:24
![]() |
|||
|
|||
Potrzebny nowy hosting dla forum - do 9 września
Hej,
Od bardzo dawna nie działam nad forum - niestety brak zdrowia i czasu mi na to nie pozwalają. Forum od początku (2014r) znajduje się na opłacanym przeze mnie hostingu, który wykorzystywałem też do udostępniania innych stron internetowych. Od dłuższego czasu na hostingu jest już tylko forum Smolna13, a co za tym idzie, to dla mnie dodatkowe koszta. Wobec powyższego, zwracam się do Was z prośbą: - jeśli ktoś z Was ma dość luźno na swoim hostingu, to może dogadamy się i przeniesiemy na niego forum? - ew. możemy zrobić zrzutkę na kolejne pół roku w dHostingu lub dowolny okres u innego operatora Aktualna usługa hostingu www wygasa 9 września - koszt przedłużenia o 6mc. - 110,70zł Forum od dłuższego czasu jest coraz mniej używane, więc przy okazji orientuję się, czy to nie będzie czas na jego zamknięcie. Oczywiście rozumiem, że aby forum żyło, muszą być nie tylko użytkownicy, ale i administracja/moderatorzy - ¯\_(ツ)_/¯ braknie obu stron. |
|||
26-08-2019, 10:24
![]() |
|||
|
|||
RE: Potrzebny nowy hosting dla forum - do 9 września
PW
![]() |
|||
26-08-2019, 18:55
![]() |
|||
|
|||
Witam.
Może warto przejsc na jąkąś darmówke, jakies PRV.PL lub CBA ? Po co generować sobie koszty ? Pozdrawiam |
|||
31-08-2019, 09:32
![]() |
|||
|
|||
|
|||
![]() |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|